Cégünkről

Üdvözlünk a kristalyonline.hu oldalon, ahol márkás divatékszerek, órák táskák , sálak közül válogathatsz. Néhány világmárkát ajánlunk a figyelmedbe - Swarovski. Ezek a márkák garantálják, hogy személyes ajándékkal lepheted meg szeretteid  névnapra, születésnapra, karácsonyra, anyák napjára, vagy bármilyen jeles napra.

A www.kristalyonline.hu webshop üzemeltetője a Tagira Kft. Cégünk 2009 Novemberében alakult. Petró Ékszer és Galéria néven üzletet működtetünk Nagykanizsán. A forgalmazott ékszer márkák kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy a teljes vevőkörünk megtalálja a magához illőt. Emellett fontos volt még számunkra, hogy jó minőségű, megbízható forrásból származó, ékszereket és egyéb kiegészítőket forgalmazzunk. Így esett a választás a Swarovski ékszerekre.

Csak ki kell választanod melyik ékszert szeretnéd a karkötők, fülbevalók valamint nyakláncok közül, de választhatsz gyűrű. Küld el részünkre a megrendelést, a többit mi intézzük és egy munkanap alatt el is juttatjuk neked a kiválaszott ékszert. Ráadásul a szállításért nem kell fizetned.

Nálunk eredeti Swarovski márkájú ékszert. Ezeknek a márkáknak Magyarországon hivatalos forgalmazói vagyunk és ausztria.

A Divatékszerbolt weboldal tárhelyszolgáltatójának adatai:

Landstraßer Hauptstraße, 1030 Bécs, Ausztria
Online elérhetőség: info@kristalyonline.hu;
Telefonos elérhetőség: +43 1 7133541